8 Δεκ 2008

ΓΙΑ ΤΟΝ 15-ΧΡΟΝΟ ΑΛΕΞΗ...

Είχα δυο χρόνια να γράψω… Αυτό το blog ήταν νεκρό, ταριχευμένο, μέχρι που η οργή με έκανε να ξαναβάλω μπρος!


ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ…


Αυτή είναι η μόνη αλήθεια όσο κι αν προσπαθούν να την καλλωπίσουν με μισόλογα όπως «ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό» ή «οι βαλλιστικές εξετάσεις θα μας δείξουν πώς ακριβώς έγινε το συμβάν». Προσέξτε, «το συμβάν», όχι ο φόνος!


Ήταν ένα παιδάκι 15 χρονών, μια ζωή που έσβησε από το χέρι ενός υπαλλήλου μας, ενός βρωμιάρη που πληρώνουμε για να προστατεύει εμάς, τους πολίτες και τα παιδιά μας. Ενός βρωμιάρη που επειδή ίσως υβρίστηκε θεώρησε πρέπον να αντλήσει δύναμη από το όπλο που του δώσαμε και να αποδώσει την «δικαιοσύνη» του.


Ετούτη την ώρα οι τηλεοράσεις δείχνουνε εικόνες καταστροφών από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες πόλεις μας. Δείχνουν την αντίδραση ενός κόσμου που οργίστηκε από ένα έγκλημα, ενός κόσμου που ξέρει πως οι ένοχοι ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ όπως τους αξίζει. Πριν κάμποσο καιρό θυμόμαστε όλοι τον άτυχο Κύπριο φίλο μας φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε σχεδόν μέχρι θανάτου με τη βοήθεια μιας ζαρντινιέρας. Ξέρετε τι ποινές επιβλήθησαν στους 8 χουντόμπατσους που τον έδειραν; Οι 3 από αυτούς «τιμωρήθηκαν» με έξι μήνες αργία από τη δουλειά τους (έχασαν δηλαδή έξι μισθούς, αυτό ήταν όλο…) και οι υπόλοιποι 5 αθωώθηκαν! Πιθανολογώ πως ο Κύπριος θα ήταν νεκρός αν δεν τύχαινε να περνούν από εκεί κάμερες για να καταγράψουν τον ξυλοδαρμό. Οι μπάτσοι είδαν πως τους τραβάνε οι κάμερες και σταμάτησαν!


Αυτά βλέπουν οι πιτσιρικάδες και ξεσηκώνονται. Ο φόνος του Αλέξη ήταν αυτό που ξεχείλησε το ποτήρι. Από μέσα τους φουντώνουν όλα μαζί τώρα: ανεργία, ανασφάλεια, φτώχεια, σκάνδαλα. Δε με νοιάζουν τόσο οι ζημιές που προκαλούνται, θεωρώ πως είναι ήσσονος σημασίας μπροστά σε έναν θάνατο παιδιού. Σημασία έχει πως οι τηλεοράσεις μας πάλι δείχνουνε τα ασήμαντα και κρύβουν τα σημαντικά. Αν είχαν το πτώμα του Αλέξη θα το δείχνανε σε ζωντανή μετάδοση. Δεν το έχουν και τι κάνουν; Δείχνουνε φωτιές για να κάνουν όλο περισσότερη τηλεθέαση. Γιατί κανείς τους δεν λέει πως η αστυνομία δεν κάνει τίποτα να σταματήσει τους βανδαλισμούς; Είδα πριν λίγο 3-4 μπάτσους να κλωτσάνε ένα ανήλικο κορίτσι με σακίδιο στην πλάτη. Εκεί βγάζουν τη μαγκιά τους οι κάπροι που έχουνε στα χέρια τους την αστυνόμευσή μας; Ή μήπως η αδράνεια εφαρμόζεται με κυβερνητική εντολή για να συσπειρώσει τους νοικοκυραίους υπέρ της τάξης και της ηθικής; Δηλαδή: «Δείτε τι μπορεί να πάθετε αν αφήσετε τη χώρα στα χέρια των αλητών! Να είσαστε μαζί μας, εμεις εκπροσωπούμε την τάξη!»


Η αλήθεια είναι μία: Η αστυνομία μας έχει στις τάξεις της (και φοβούμαι μήπως είναι πλέον η πλειοψηφία…) φασιστικά κτήνη, που εκπαιδεύονται εσκεμμένα με τον τρόπο αυτό από τους ανώτερούς τους, να θεωρούν τον πολίτη εχθρό κι όχι προστατευόμενό τους! Η αστυνομία μας θάλπει στις τάξεις της ψυχασθενείς που χωρίς κανέναν ενδοιασμό αντλούν ισχύ από το όπλο που τους έχει δώσει, για να καλύψουν τη διανοητική, κοινωνική και ίσως σεξουαλική τους υστέρηση! Και ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά; Μα φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ! Οι υπουργοί υπέβαλλαν κάτι αδερφίστικες παραιτήσεις, τις οποίες έκαναν γαργάρα αμέσως μόλις ο Καραμανλής δεν τις έκανε δεκτές. Ρε φίλε άμα παραιτείσαι στ’ αλήθεια επειδή ένοιωσες αυτή την «ευθιξία» που λες, τότε εμμένεις στην παραίτησή σου, τα βροντάς και φεύγεις! Αλλά κι από την άλλη, όπως είπανε σήμερα και τα παιδιά του Ράδιο-Αρβύλα, ο Καραμανλής έπρεπε πριν ακόμα προλάβει να πάρει ανάσα ο υπουργός, να τον στείλει στο σπιτάκι του και να μην περιμένει παραιτήσεις! Ένεκα όμως της λογικής «δεν έχουμε πολιτική ευθύνη ποτέ και για τίποτα» όλοι παραμένουν στις θέσεις τους!


Σημειωτέον, μια και αναφέρθηκα στο Ράδιο-Αρβύλα, ήτοι ο Κανάκης και η παρέα του, οφείλω να τους πω ένα μπράβο επειδή σήμερα είπαν σε ζωντανή μετάδοση τα πράγματα με το όνομά τους. Σήμερα έκαναν μια εκπομπή που δεν θυμάμαι ξανά να μεταδόθηκε στην ελληνική τηλεόραση! Μια όαση μέσα στον τηλεοπτικό βόθρο!


Πολλά περισσότερα δεν έχω λόγο να γράψω. Μέσα στην τρέλα αυτών των ημερών, τουλάχιστον κρατώ την ελπίδα. Η ελπίδα πως μέσα στον κόσμο υπάρχουν ακόμα κάποια παιδιά που αντιδρούν. Υπάρχουνε παιδιά που αντί να στέλνουν MMS με κινητό τους, φτιάχνουν γκράφιτι στους τοίχους! Υπάρχουνε παιδιά που αντί να για Βανδή ακούνε Α&Ε… Υπάρχουνε παιδιά που μέσα σε ένα έθνος υπνοβατών, έχουνε ακόμα μέσα τους κύτταρα που οργίζονται και φωνάζουν! Υπάρχουνε παιδιά που μέσα στη σηπεδώνα που ζουν, έχουνε ακόμα μάτια που γυαλίζουν…


Ως ελάχιστο αντίο στο παιδί που χάθηκε, πατήστε το παρακάτω link για να ακούσετε ένα τραγούδι που αξίζει να του το αφιερώσουμε. Οι στίχοι του ας είναι έστω ένα κουράγιο στους γονείς του και στους φίλους του. Επειδή θα μπορούσε να είναι αδέρφι μας, παιδί μας, φιλαράκι μας. Επειδή θα μπορούσε να είναι ένα χαμόγελο μέσα στο δικό μας σπίτι…


http://www.youtube.com/watch?v=0G0eeys6c7I


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γατόπαρδε προφανώς θα έγραψες το άρθρο σου πριν τα βραδινά επεισόδια, τα οποία όπως έδειξαν οι τηλεοράσεις ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Πιστεύω ότι η ΝΔ άφησε χαλαρά τα πράγματα χθες, για να πάρει την κοινή γνώμη με το μέρος της, κάτι που δεν είχε προχθές το βράδυ μετά τη δολοφονία.
Πριν από λίγο η βαλλιστική έρευνα των ιατροδικαστών έδειξε ότι η φορά της σφαίρας έχει σημείο εισόδου κάτω και έξοδο προς τα πάνω.
Αυτό εκ πρώτης δικαιώνει τον ειδικό φρουρό, εκτός και αν ήταν πεσμένος και ο άτυχος νεαρός από πάνω του όταν τον πυροβόλησε. Θα γίνει σίγουρα κι άλλη νεκροψία από τους συγγενείς. Θα υπάρξει συνέχεια.
Εκ των υστέρων και με ψυχραιμία, θέτω προς συζήτηση τις παρακάτω απόψεις :
Α. Δολοφονία νεαρού
1. Τι δουλειά είχαν τα πλουσιόπαιδα σε μια περιοχή επικίνδυνη για φασαρίες όπως τα Εξάρχεια να κάνουν μαγκιές σε αστυνομικούς?
Ρωτώ : Εάν έκαναν τα ίδια σε ένα σκοπό φαντάρο, θέλοντας να εισβάλουν σε ένα στρατόπεδο και εκείνος τους πυροβολούσε τι θα έλεγες?
Εφόσον κάποιος είναι μάγκας, ας δοκιμάσει να αρπάξει το όπλο από έναν αστυνομικό. Τι νομίζεις ότι θα συμβεί τότε.

2. Οι περιοχές Ψυχικού, Εκάλης κλπ "φτωχών" περιοχών της Αθήνας, βγάζουν τα υψηλότερα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ. Έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, ότι συχνά πυκνά οι συλληφθέντες κουκουλοφόροι, είναι γόνοι πλουσίων προοδευτικών οικογενειών με μέσα πολιτικά και δικαστικά και γρήγορα βγαίνουν έξω.
Μήπως αυτό έχει σχέση?

3. Πότε πραγματικά σκοτώθηκε ένας αναρχικός? Από ότι γνωρίζω, οι δύο τελευταίοι ήταν μαθητές λυκείου και η κοπέλλα (Κανελοπούλου ήταν φοιτήτρια). Ποιός του στρατολογεί και με ποιο σκοπό?

4. Για την παραίτηση. Νομίζω ότι συτή η κυβέρνηση, έχει τις περισσότερες παραιτήσεις υπουργών από οποιαδήποτε άλλη του ΠΑΣΟΚ. Και ο Κουτσόγιωργας το '85 ψευτοπαραιτήθηκε, όπως λες.
Μπορεί να παραιτούνται οι υπουργοί της ΝΔ όταν κοπάσει η μπόρα, αλλά αυτό νομίζω ότι είναι πολιτική του Καραμανλή και όχι αναγκαστικές παραιτήσεις υπό το βάρος της κοινής γνώμης.
Ασχέτως αν διαφωνείς με την πολιτική Καραμανλή, θα πρέπει να αναγνωρίσεις ότι έχει συνέπεια στις αποφάσεις του (να μην τις λαμβάνει εν θερμώ) έστω κι αν αυτό έχει τις περισσότερες φορές αρνητικές επιπτώσεις στο κόμμα του.

5. Οι αυτόκλητοι μάρτυρες. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι αμέσως βγήκαν γενειοφόροι, σκουλαρικάδες να υποστηρίξουν την εκδοχή της εν ψυχρώ δολοφονίας? Ιντερνετ ξέρεις καλό. Τα ονόματά τους είναι γνωστά. Αν και οι 3-4 που βγήκαν, π.χ. λέμε, ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ ή στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά, και με δεδομένα ότι το κέντρο των Αθηνών έχει 3-4 % ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σου φανεί λίγο περίεργο?

Για τις καταστροφές.
Σήμερα περπάτησα το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ότι είχε αγγλική ταμπέλα έγινε λαμπόγυαλο.
Και φυσικά Ο Γερμανός στην Αριστοτέλους με το διπλανό γραφικό ραφείο έγινε παραναλώμα του πυρός.

Αποριών συνέχεια:
1. Το κεφάλαιο στη Θεσσαλονίκη είναι στο Πανόραμα και στην Καλαμαριά. εκεί γιατί δεν γίνονται ποτέ επεισόδια?

2. Οι "ειρηνικές" πορείες διαμαρτυρίας, εδώ και τόσο καιρό είναι εστίες καταστροφής ναι ή όχι? Τότε γιατί επιτρέπονται?

Τελικά αποδεικνύεται ότι η ΝΔ είναι απροστάτευτη. Δυστυχώς για αυτήν, δεν υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα που να την στηρίζουν.
Το ΠΑΣΟΚ Σημίτη εφθάρη με ένα αρρωστημένο σηπτικό τρόπο και θάφτηκε από την ίδια την κοινωνία. Μέχρι τον επιθανάτιο ρόγχο του απολάμβανε το φιλί της ζωής των μιντιοκαναλαρχών.
Μαγκιά τους. Όποιον θέλουν μπορούν να ανεβάσουν και να κατεβάσουν. Τώρα έχουν και τα βρωμομπλογκς.

Αν λέω, υπήρχε, ένα μηχανισμός προστασίας της ΝΔ, βλ. MIG, Μηχανική, Αγγελοπούλος, Βαρδινογιάννης, γιατί δεν μπόρεσε να οργανώσει τους δικούς του κουκουλοφόρους?
Σενάριο.
Μετά τη δολοφονία του νεαρού, ομάδα οργισμένων αναρχικών εισβάλει σε αστυνομικό τμήμα αφοπλίζει αστυνομικούς και εκτελεί 1-2. Άλλη ομάδα επιχειρεί να εισβάλλει σε στρατόπεδο για βανδαλισμούς.
Η κυβέρνηση νομίμως, εφαρμόζει στρατιωτικό νόμο. Επιβάλει την τάξη και σώζονται περιουσίες. Εδραιώνει την ισχύ της.
Τι πιστεύεις? θα ανέβει η εκτίμηση του κόσμου ύστερα από μια τέτοια ενέργεια, ή θα χαρακτηριστεί φασιστική. Μην στρουθοκαμηλίζεις.

Επίσης εάν ήμασταν Αμερική με άδεια οπλοφορίας, και δικαίωμα προστασίας της περιουσίας μας, θα συμβαίναν τα χθεσινά ή θα κλάναν μαλλί οι κουροδόμαγκες που βγάζουν μπροστά αθώα παιδάκια?

Αυτά. Νομίζω είπα πολλά. Το κοινό αίσθημα είναι πνιγμένο και πρέπει να βγει ύστερα από τόσο εμπαιγμό, από ψευτοκουλτουριάρηδες και παραπληροφόρηση ΜΜΕ.
Εεε όχι και για έναν κλανιάρη μπάτσο να διαλυθεί το κράτος.

Ex - Χειρούργος

Υ.Σ. Όσο για το βολεμένο τρίο Κανάκη, Σερβετά, Παναγιωτόπουλο κλπ. έχω σιχαθεί να ακούω τις παπάρες τους από το πρωί στον Imagine.
Οι εκατομμυριούχοι με τα κάμπριο, ο Κανάκης τώρα, το βολεμένο παιδί του Παπαγεωργόπουλου και του FM100 και ο Σερβετάς που έχει θησαυρίσει από Κυριακού και τα βιβλία του, μας το παίζουν προστάτες των φτωχών ακαι καταφρονεμένων.
Έεε όχι ρε φίλε.
Επειδή έχεις το σταθμό σου στην αδριανουπόλεως και δεν σε πήραν τα σκάγια μιλάς. Για πήγαινε δες τον Αντένα και τον Star στην Τσιμισκή.
Ας κάτσει καλύτερα στο μπαρ πολυτελείας που διαθέτει στη Φούρκα, το γνωστό babewatch με τις ξέκωλλλλλλλλες και ας αφήσει την πολιτική κριτική σε κάποιον λιγότερο γραφικό. Στον Βερύκιο π.χ.

Ανώνυμος είπε...

Οι τρομοκράτες της υφηλίου και τα όργανά τους είναι αδίστακτοι.

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά, εδώ και χρόνια, ότι προκειμένου να επιβάλλουν τα σχέδιά τους στην Ελλάδα οι τρομοκράτες της υφηλίου δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα. Θα προβούν και σε εν ψυχρώ δολοφονίες.

Η δολοφονία του 15τάχρονου είναι η συνέχεια και η κλιμάκωση της ωμής τρομοκρατίας που ζούμε τα τελευταία χρόνια:

α). Εμπρηστικός πόλεμος κατά της Ελλάδας. Ο οργανωμένος εφιάλτης των εμπρησμών ήταν ανοικτός πόλεμος κατά της Ελλάδας για το θράσος της να αψηφήσει τις αυτοκρατορικές εντολές και να συνάψει κομβικές σχέσεις με τη Ρωσία.

β). Οι ποικίλοι και πολύχρωμοι κουκουλοφόροι με τις βιοπραγίες, τις καταστροφές, τα καψίματα ναών, σημαιών, μνημείων και τόσων άλλων ωμών προβοκατόρικων πράξεων.

γ). Η λαίλαπα των σκανδάλων και της σκανδαλολογίας. Και πάρα πολλά άλλα φοβερά που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Τη στυγνή δολοφονία του νεαρού πρέπει να την εντάξουμε μέσα σε αυτή την τρομοκρατική στρατηγική έντασης και πολιτικών ανωμαλιών. Δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, ούτε έγινε κατά λάθος. Το ότι δεν είχαμε μέχρι σήμερα θανάτους, μέσα σε αυτή την κλιμακούμενη τρομοκρατική στρατηγική των πολιτικών προβοκατσιών ήταν θαύμα.

Τα ΜΜΕ, όργανα αυτού του τρομοκρατικού, προβοκατόρικου παιχνιδιού θα απομονώσουν το γεγονός της δολοφονίας από τη γενικότερη στρατηγική. Θα επικαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους, θα «ζουμάρουν» στο θάνατο, θα εμπορευτούν τον θάνατο, θα περιοριστούν στην κτηνωδία των μπάτσων και τις ευθύνες της κυβέρνησης.

Το ίδιο και οι πολιτικές δυνάμεις. Και αυτές όργανα του παιχνιδιού θα επικαλύψουν τα πάντα και θα βγάλουν ένα και μοναδικό ένοχο: Την κυβέρνηση Καραμανλή.

Αυτός είναι και ο στόχος αυτής της προβοκάτσιας: Να ρίξουν όλες τις κακοδαιμονίες, τις βιαιότητες, τα σκάνδαλα και τις δολοφονίες στην «δεξιά» κυβέρνηση Καραμανλή.

Η εκτέλεση ενός 15άχρονου κινητοποιεί τη γενική οργή, προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις σεισμικές, συσκοτίζει την πολιτική σκέψη και καταδικάζει άμεσα τον άμεσα ορατό: Αυτόν που κυβερνάει. Σε τέτοιες άγριες συναισθηματικές εκρήξεις, πυροδοτούμενες και από τους μηχανισμούς του συστήματος (ΜΜΕ, πολιτικούς και τις προπαγανδιστικές μήτρες των πλανητικών κέντρων) χάνεται αυτό που κρύβεται πίσω από τα γεγονότα, εξαφανίζονται οι σπόνσορες των τρομοκρατικών γεγονότων και των δολοφονιών. Μένει μόνο η δολοφονική θηριωδία του μπάτσου και η κυβέρνηση.

Δεν τίθενται ούτε τα απλά ερωτήματα:

α). Είχε κανένα συμφέρον η κυβέρνηση και μάλιστα όταν είναι κολλημένη στον τοίχο από την ολομέτωπη και υστερική επίθεση που τις γίνεται να προβεί σε τέτοιες εν ψυχρώ δολοφονίες; Το αντίθετο!!!

β). Μέσα στους μηχανισμούς καταστολής και στους μηχανισμούς του κράτους δεν λειτουργούν θύλακες του παρακράτους; Και ποιο είναι σήμερα αυτό το παρακράτος, ποιοι το ελέγχουν και τι επιδιώκουν;

γ). Το παρακράτος δεν είναι αυτό (σήμερα το παρακράτος των Αμερικανών και των «νταβάδων») που σε διάφορες ιστορικές καμπές της ιστορίας μας δολοφονούσε εν ψυχρώ, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδια των οικονομικών μας πατρώνων; Η ιστορία μας βρίθει από παραδείγματα.

δ). Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν είναι αυτές που έχουν αναγάγει σε επιστήμη την τρομοκρατία και την προβοκάτσια, τις ωμές δολοφονίες λαών και αθώων ανθρώπων για να επιβάλουν τα συμφέροντά τους και τα εφιαλτικά τους σχέδια;

Εάν εξετάσουμε νηφάλια τα γεγονότα, έξω από κομματικές παρωπίδες και ιδεολογικά στερεότυπα, έξω από αυτά που εμπορεύονται τα ΜΜΕ, έξω από την τυφλή οργή της εν ψυχρώ δολοφονίας και τα θρηνώδη, δημαγωγικά αλαλάγματα, θα διαπιστώσουμε τούτο: Η δολοφονία του 15άχρονου αποτελεί μια νέα ωμή προβοκάτσια των μηχανισμών της πλανητικής εξουσίας εναντίον των πολιτικών μας πραγμάτων. Αποτελεί έναν κρίκο στην εφιαλτική αλυσίδα των επιθέσεων εναντίον της Ελλάδας από τους μηχανισμούς της πλανητικής τρομοκρατίας και προβοκάτσιας.

Είναι αυτοί οι μηχανισμοί που:

α). Έχουν αλώσει και υποτάξει το κράτος και ιδιαίτερα τα σώματα ασφαλείας. Δεν υπάρχει κρατική εξουσία που να μην ελέγχονται τμήματά της και άνθρωποί της από τις παρακρατικές «οργανώσεις» και μυστικές υπηρεσίες.

β). Έχουν αλώσει και τα κόμματα. Μέσα στα κόμματα λειτουργούν και δρούνε «φράξιες» των πλανητικών μηχανισμών και των ποικίλων «νταβάδων», παρακρατικές «φράξιες».

γ). Έχουν καταστήσει τα «αριστερά» ιδεολογήματα τα κυρίαρχα του καθεστώτος, συνακόλουθα έχουν υποτάξει και τμήματα των ηγεσιών των «αριστερών» κομμάτων.

δ). Επιδοτούν και κατευθύνουν τις «αριστερές» προπαγανδιστικές εστίες, οι οποίες αποτελούν τους ιδεολογικούς ροπαλοφόρους του αυτοκρατορικού πολυπολιτισμικού καθεστώτος.

ε). Κατασκευάζουν και καθοδηγούν τις ποικίλες «ομάδες κρούσης» των κουκουλοφόρων.

Αυτοί οι μηχανισμοί «στήσανε» την εν ψυχρώ δολοφονία και επιχειρούν να οργανώσουν μια «λαϊκά εξέγερση», ΟΧΙ εναντίον του συστήματος, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εναντίον του Καραμανλή. Με την αγαστή συμπαράσταση και συμμετοχή των «αριστερών» πολιτικών λακέδων και καθεστωτικών εξαρτημάτων.

Τα γεγονότα το αποδεικνύουν αν τα εξετάσουμε πολιτικά και νηφάλια:

α). Το επεισόδιο της «σύγκρουσης» των μπάτσων με τους νεαρούς ήταν έξω από κάθε λογική των κινηματικών συγκρούσεων. Δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ κοινωνική κινητοποίηση που να οδήγησε σε σύγκρουση. Τα γεγονότα έγιναν σαν μια «τυχαία» διένεξη!!! Ένα περιπολικό ξαφνικά …βρέθηκε να «μαλώνει» με μια ομάδα νεαρών ατόμων!!!

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ έγκλημα! Διατεταγμένα καθοδηγούμενοι νεαροί (χωρίς και οι ίδιοι να το γνωρίζουν) και διατεταγμένοι μπάτσοι. Διατεταγμένη και η δολοφονία. Μόνο πολιτικά αφελείς δεν μπορεί να διακρίνουν ότι εδώ υπάρχει προμελετημένο και σχεδιασμένο έγκλημα.

β). Εν ριπή οφθαλμού όλοι οι ιμάντες των «αντι-εξουσιαστών» ξεσηκώνονται!!!

γ). ΑΜΕΣΩΣ το ζήτημα παίρνει πανελλαδικές προεκτάσεις από τις οργανωμένες δυνάμεις της νεοταξικής αριστεράς. Το λαϊκό στοιχείο απουσιάζει και πριν, αλλά και μετά τα γεγονότα.

Αυτά τα αντιδεξιά σύνδρομα θέλουν να αναστήσουν και σήμερα, αξιοποιώντας μια ζοφερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Επιχειρείται η τυφλή πυροδότηση της λαϊκής οργής, όχι προς την κατεύθυνση της λαϊκής κινητικότητας και συνειδητοποίησης, όχι προς ένα αγώνα κατά του καθεστώτος και της σήψης του, αλλά προς την κατεύθυνση της απλής και τυφλής αντικατάστασης της κυβέρνησης με μια άλλη ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ελεγχόμενη από τους δυνάστες του κόσμου και τους εγχώριους «νταβάδες».

Μπαίνουμε σε μια εφιαλτική πολιτική περίοδο. Ευχόμαστε πραγματικά η ανάλυσή μας να είναι λάθος.

Ας αντισταθούμε στην πολιτική ύπνωση και ισοπέδωση που θέλουν να μας επιβάλλουν. ..

X

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κώστα.
Άφησα να περάσει λίγος χρόνος για να γράψω, τα γεγονότα έτρεχαν, τα συναισθήματα ανάμικτα, χρειάζεται χρόνος...
Αρχικά πληροφορούμενος αργά σχετικά το γεγονός, ένιωσα θλίψη και στεναχώρεια για τη ζωή του παιδιού που χάθηκε. Κατόπιν ένιωσα θλίψη για τα γεγονότα που ακολούθησαν, δεν πιστεύω ότι η χρήση βίας δικαιολογείται για οποιοδήποτε σκοπό.
Όταν πληροφορήθηκα για τις συνθήκες της δολοφονίας ένιωσα ΟΡΓΗ, οργή γιατι είναι το τελευταίο από μια σειρά γεγονότα που η αστυνομία έκανε κατάχρηση εξουσίας.
Όχι δεν κατέβηκα στους δρόμους για να κάψω το υποκατάστημα τραπέζης που δουλέυω και τα διπλανά μαγαζιά. Όχι, απλά κάθησα και παρακολούθησα εμβρόντητος την έκρηξη οργής που ακολούθησε, που δεν την περίμενα γιατι και εγώ όπως και οι περισσότεροι της γενιάς μου έχουμε συνηθίσει να τρώμε τις παπάρες αδιαμαρτύρητα, για μια αύξηση μισθού, για να πληρώσουμε τη δόση του στεγαστικού ρε γαμώτο. Γιατί έχω συνηθίσει να καταπίνω την οργή μου για το Βατοπέδι, τους κουμπάρους, το Χρηματίστηριο, για τα πάντα που στοιχειώνουν τη ζωή μας τα τελευταία 10 χρόνια.
Τα παιδιά βγήκαν στους δρόμους, 15, 16 χρονών θα μπορούσε να ήταν παιδιά μας. Μένω σε επαρχιακή πόλη, εδώ δεν υπάρχουν γνωστοί-άγνωστοι εδώ όλοι είναι γνωστοί, τα παιδιά που σπάσανε την τράπεζα που δουλέυω είναι γείτονες μου, μπορεί να τα χαιρετάω το πρωί που πάνε σχολείο...
Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι επικρατεί βαθειά αρρώστεια στην ελληνική κοινωνία, το ξέραμε, δεν χρειάζονταν τα επεισόδια για να το καταλάβουμε. Εμείς, η γενιά που ζούμε μακαρίως μπροστά από την τηλεόραση, εμείς φταίμε για ότι συνέβη, τι διάολο, ο ειδικός φρουρός είναι στην ηλικία μας..
Προσωπικά αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί, δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί, άλλωστε εμείς τους ψηφίζουμε...

ΥΓ οι μαλακίες του Κούγια, what the fuck!!!

Νίκος από Ηράκλειο

Ανώνυμος είπε...

η χρόνια προπαγάνδα των ΜΜΕ κάνει θάματα, παρόλα αυτά ευτυχώς υπάρχουν ακόμα αρκετοί που βλέπουν τα γεγονότα ποιο σφαιρικά ευτυχώς αλλά για πόσο ακόμα δεν ξέρω.
«Δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο ένα μικρόφωνο ή έναν καλό στυλογράφο και θα κάνει τους Εβραίους να αυτοκτονήσουν από ενοχές». Χίτλερ για τον Γκέμπελς

 
SYNC ME @ SYNC
Racing Tips
Racing Tips